Op werkdagen voor 16.00 besteld, dezelfde dag verzonden

Het verhaal van Bij Keesje

11 juni 2024 – Melanie Bakker

In 2018 vond Anne-Claire dat het tijd werd om wat leuke, nieuwe en verfrissende items op de jonge, christelijke markt te brengen. Ze merkte op dat er weinig keuze was op de al bestaande markt, en zo ontstond Bij Keesje.

Als je je afvraagt waar de naam Bij Keesje vandaan komt: Anne-Claire was op zoek naar een naam die zou blijven hangen, het liefst gelinkt aan haar eigen naam. Haar vader heet Kees en haar doopnaam is Cornelia, dus werd het Bij Keesje. Een gezellige, oer-Hollandse naam.

Samen met haar moeder ging ze op inkoop en bouwde ze een website. Hier verkochten ze de eerste items vanuit huis. Er kwam vraag om de kleding te passen. Toen dit thuis niet meer bij te houden was, werd er al snel gekeken naar een winkeltje. In 2019 opende ze het eerste stekje van Bij Keesje. De winkel zit hier nu niet meer, maar wordt binnenkort wel weer door ons gebruikt. Hierover later meer.

De winkel was klein, telde twee paskamers, maar was groot genoeg om mensen de items te laten passen uit de collectie. Al snel werd dit pandje te klein, maar er viel uit te breiden, en zo gebeurde het. De winkel werd bijna verdriedubbeld en zo werd het hele pandje de winkel van Bij Keesje. Meer ruimte, drie paskamers en een klein kantoortje inpandig. Wat een mooie stap was dit! Maar we groeiden en groeiden, ook voor dit pandje stonden al snel rijen buiten, omdat de ruimte binnen te klein was. Klanten kwamen steeds van verder en wilden graag de gelegenheid krijgen om de kleding goed te kunnen passen. Aan de overkant, op hetzelfde terrein, konden we een ander pand in bezit krijgen. Dit is helemaal opgeknapt van top tot teen. Alles moest eraan gebeuren en alles werd dan ook gedaan. We kregen een winkel, kantoor en magazijn onder één dak! Op 18 december 2021 werd deze winkel geopend en wat waren we trots dat we daar mensen konden verwelkomen. Helaas kon dit maar voor één dag, want door de maatregelen van de coronacrisis moesten we helaas na dit weekend dicht en mochten we alleen nog open op afspraak. Gelukkig zijn deze maatregelen nu weer verleden tijd en mogen wij jullie allemaal tegelijk verwelkomen.

Anno nu wordt ons parkeerterrein uitgebreid, zodat het verkeer dat onze kant op komt, nog beter in goede banen geleid kan worden. En om dan nog even terug te komen op ons allereerste winkeltje: dit wordt onze fotostudio! Helemaal opgeknapt en ingericht volgens de laatste trends, om jullie zo een mooi en goed beeld te geven van onze nieuwste collecties! Wat zijn we hier blij mee. We kunnen niet wachten om jullie dit beeldmateriaal te laten zien! Tot ziens online of in de winkel!

0 opmerkingen

Laat een bericht achter

Alle berichten worden eerst bekeken door een moderator voor ze gepubliceerd worden