Op werkdagen voor 16.00 besteld, dezelfde dag verzonden

Hoera! Een nieuwe webshop

11 juni 2024 – Arie Bakker

Hoera! Als jullie deze post lezen, zijn er al heel wat spannende dingen gebeurd. We hebben namelijk een gloednieuwe IT-omgeving gelanceerd voor onze winkel. Van de webshop tot het kassasysteem, alles kreeg een flinke upgrade.

Al een paar maanden liepen we tegen de grenzen van ons oude systeem aan. Met de enorme hoeveelheid bestellingen, de drukte in de winkel en het bijhouden van de administratie werd het hoog tijd voor verandering. We wilden iets op maat, iets dat perfect bij ons en onze stijl past.

Na weken van ontwerpen, overtypen en fotoshoots is het resultaat eindelijk hier! En niet alleen online, ook in onze winkel heeft het systeem een complete transformatie ondergaan.

Nu worden aankopen in de winkel gekoppeld aan jouw eigen account. Hoe handig is dat? Zo kun je later precies terugzien wat je hebt gekocht en zelfs bijbestellen. Dit betekent dat we jullie sneller kunnen helpen en onze voorraad veel nauwkeuriger kunnen bijhouden.

Maar dat is nog niet alles! Je kunt nu ook onze blogberichten lezen op onze website, om op de hoogte te blijven van alles wat er bij Keesje gebeurt. En we hebben flink gesleuteld aan onze marketingstrategie. Denk aan automatische nieuwsbrieven met speciale aanbiedingen, updates over nieuwe collecties en nog veel meer, direct in je inbox of zelfs via Whatsapp.

Natuurlijk zijn we nog lang niet klaar. Er staat nog veel meer op de planning, zoals een klantenpas, notificaties via Whatsapp wanneer een uitverkocht item weer op voorraad is, en nog tal van andere verrassingen waar we nog niets over verklappen. Heb je ideeën, tips of heb je foutjes ontdekt? Laat het ons weten in de reacties hieronder. We kunnen niet wachten om nog meer met jullie te delen!

Getagged:

1 opmerking

  • Gerjanneke de Jonk: June 11, 2024
    Author's avatar image

    Heel gaaf geworden!

Laat een bericht achter

Alle berichten worden eerst bekeken door een moderator voor ze gepubliceerd worden