Ordered before 4:00 PM on workdays, shipped the same day

Autumn drop

September 10, 2024 – Algemeen Bij Keesje

Nieuwe drop!

We zijn heel blij om ons eigen label eindelijk aan jullie te kunnen laten zien. Een verzameling van zelf ontworpen kledingstukken die leuk zijn voor elke gelegenheid. Van jurkjes en rokjes tot tops; onze collectie is te combineren in verschillende stijlen met prachtige basiskleuren zoals de bruintinten, beige en zwart. Deze kleuren vormen de basis voor je kledingkast. Wil je nu dit seizoen wat meer kleur? Ook dat zie je terugkomen in onze collectie. De trendkleuren van dit seizoen zijn grijs, groen en paars. Mooie en warme, winterse kleuren!

Basic items

Onze collectie richt zich op basic items die niet alleen handig zijn, maar ook een unieke twist hebben. Neem bijvoorbeeld de stoere leren rokken. Deze rokken zijn in twee verschillende lengtes te verkrijgen, dus voor ieder wat wils. Mooi te combineren met de tops uit deze collectie.

Tops

De tops kun je vast herkennen, deze waren in onze zomercollectie ook te verkrijgen. (Shop er nu nog een aantal in de sale). Omdat ze zo populair waren bij jullie, hebben wij ze terug laten komen in winterse kleuren en met lange mouwen. Je kan ze makkelijk combineren met meerdere items uit de collectie!

Jurken

Ook zijn er drie mooie jurken in deze collectie te vinden. Of je nu een formele gelegenheid hebt of gewoon wat casual chic wilt, wij hebben de perfecte jurk voor jou. Ontdek hier de drie hoofdtypen jurken uit onze nieuwe collectie, elk met unieke kenmerken en materialen.

  • De Luvina jurk is een jurk van plissé met een mooie V-hals. De plooien zorgen voor een flatterende pasvorm en een vlotte uitstraling. Ook zit er bij deze riem een jurk, waarvan de strik voor of achter te dragen is. De jurk is verkrijgbaar in maar liefst vijf warme, winterse kleuren.
  • De Anne print jurken zijn korte jurken verkrijgbaar in drie kleuren. Twee jurkjes hebben werkjes in de stof en één jurk heeft een print uit drie kleuren. Door deze leuke variatie in de stof is dit item uniek in deze collectie. Zowel met een hak af te stijlen als met een cowboyboots.
  • De Hilde jurken kenmerken zich door de mooie, brede tailleband. Deze band accentueert mooi de taille en kan zowel door voor een stoere look als een formele aangelegenheid. Deze jurk is in vijf kleuren verkrijgbaar, waaronder ook donkergrijs, een kleur die je dit najaar veel terug gaat zien.

Accessoires

Of je nu gaat voor een chique uitstraling of liever kiest voor een stoere look, onze collectie heeft het allemaal. Maak je outfit af met hoge laarzen of stoere boots voor een uitstraling, of kies voor verfijnde accessoires zoals elegante tassen en oorbellen om je outfit helemaal af te maken. En vergeet niet de hoeden — een perfecte finishing touch voor elke look!


We zijn trots om aan te kondigen dat onze collectie in twee lanceringen zal komen: 10 september en 24 september. Elke lancering brengt nieuwe stukken die zorgvuldig zijn ontworpen met aandacht voor detail en stijl. We kunnen niet wachten om je te laten zien wat we nog meer in petto hebben!

We hopen dat je net zo enthousiast bent over onze collectie als wij! Blijf ons volgen voor meer updates over de lanceringen, stylingtips en inspiratie. Samen creëren we outfits die niet alleen mooi zijn, maar ook je persoonlijkheid weerspiegelen. 

Veel plezier met shoppen!

Tagged:

0 comments

Laat een bericht achter

Alle berichten worden eerst bekeken door een moderator voor ze gepubliceerd worden.