Op werkdagen voor 16.00 besteld, dezelfde dag verzonden

Opening nieuwe pand

13 april 2024 – Melanie Bakker

Eindelijk was het zover! Op 18 december 2021 openden we de deuren van onze sprankelende nieuwe winkel. Na dagen van verbouwen, klussen, inkopen en inrichten waren we dolenthousiast om het eindresultaat met jullie te delen.

De ochtend van de grote dag begon vroeg, met ons team verzameld in de winkel. We genoten samen van een heerlijk ontbijtje om ons voor te bereiden op de dag.

Onze winkel straalde van top tot teen. En alsof dat nog niet genoeg was was het fantastische sieradenmerk Cinza erbij om ter plaatse armbandjes en kettingen te graveren. We waren trots om hun prachtige creaties te kunnen presenteren, die vanaf die dag ook bij ons verkrijgbaar waren.

Een vrolijke ballonnenboog bij de ingang zorgde ervoor dat niemand onze feestelijke opening kon missen. Met een feestelijk lint dat werd doorgeknipt, was onze winkel officieel geopend voor het publiek.

Helaas moesten we na slechts één dag onze deuren sluiten vanwege de coronamaatregelen. Maar dat weerhield ons er niet van om verbonden te blijven met onze klanten. Jullie bestelden massaal items die jullie vervolgens veilig kwamen afhalen, en daar zijn we ontzettend dankbaar voor.

Gelukkig zijn die donkere dagen nu voorbij en mogen we jullie allemaal weer verwelkomen zoals voorheen. Onze winkel heeft inmiddels al een aantal metamorfoses ondergaan, met meer kledingrekken en nog meer prachtige items om te ontdekken!

Kom dus gerust eens langs en ontdek onze winkel in levenden lijve. We staan klaar om jullie te voorzien van het beste advies en een warm welkom. Tot snel!

 

0 opmerkingen

Laat een bericht achter

Alle berichten worden eerst bekeken door een moderator voor ze gepubliceerd worden